TERAJU GA IZ ZVEZDE: Veliko pojačanje NAPUŠTA crveno-bele?

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je veoma loše počela novu sezonu u Evroligi i posle četiri odigrana kola uz Bajern je jedini tim koji ne zna za trijumf.

Crveno-beli su poslednji neuspeh doživeli protiv Reala u Madridu, a na tom meču u rosteru nije bilo velikog letošnjeg pojačanja Džejlena Adamsa.

Prethodne sezone Adams je bio najbolji košarkaš australijske košarkaške lige i od njega su na Malom Kalemegdanu imali velika očekivanja. Međutim, kako prenosi „Espreso“, crveno-beli su nezadovoljni njegovim partijama i odlučili su da raskinu ugovor sa igračem koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za NBA ligaše Atlantu, Portland i Milvoki.

 


Kako se saznaje, ugovor dve strane biće raskinut najkasnije tokom naredne nedelje.

Džejlen Adams je u Evroligi u crveno-belom dresu odigrao tri meča ostvarivši prosečno 5,7 poena, dva skoka i 2,7 asistencije, dok je u regionalnom takmičenju imao učinak od devet poena, 1,5 skokova i 2,5 asistencija.

Crvena zvezda je već angažovala pojačanje na poziciji organizatora igre. U pitanju je Luka Vildosa koji je debitovao u crveno-belom dresu tokom susreta sa madridskim Realom.

 


Be the first to comment on "TERAJU GA IZ ZVEZDE: Veliko pojačanje NAPUŠTA crveno-bele?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*