IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Ovako je Milojević prokomentarisao kiks Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle remija protiv TSC-a (1:1) u 10. kolu Superlige obratio se medijima.

„Sreću je potrebno zaslužiti, a odnos treba da krene od svih nas i da od prvog do poslednjeg minuta bude isti. Ako odnos nije takav i ako probamo da „prevarimo“ fudbal, to se uvek vrati“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

„Hvala navijačima na podršci. Žao mi je i njih i momaka, i stvarno je gorak ukus da nismo pobedili utakmicu koju smo mogli da rešimo. Predstoji nam meč sa Monakom u četvrtak i idemo utakmicu po utakmicu. Gledamo napred i ka novim pobedama“, izjavio je Milojević za klupsku TV.


„Odnos u drugom poluvremenu i borbenost je nešto na šta moramo da se navikavamo, da krećemo s tim od prvog minuta, pogotovo kada utakmica ne ide nama na ruku i kada jurimo rezultat“, dodao je on.

„Fokus u poslednjoj trećini terena je takav da imamo mnogo situacija, ali nemamo igrača koji je u formi i koji može da iz nje postigne gol. Radićemo na treningu da to ispravimo, nema drugog leka“, poručio je Milojević.

Podsetimo, Crvena zvezda je vezala drugi remi u nizu, pošto je u nedavnom 168. večitom derbiju odigrala nerešeno 1:1 protiv Partizana u Humskoj 1.


Be the first to comment on "IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Ovako je Milojević prokomentarisao kiks Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*