OGLASIO SE STANKOVIĆ: Ovako je prokomentarisao pobedu nad Lučanima!

Dejan Stanković-Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je načinom na koji je njegov tim došao do pobede protiv Mladosti iz Lučana u 2. kolu Superlige Srbije (1:0).

Jeste rezultat bio minimalan, ali Crvena zvezda je bila dominantniji tim na ovoj utakmici i iz toga je proizašao momenat u 45. minutu kada je Mirko Ivanić demonstrirao svoj kvalitet. Dejan Stanković nije dužio, izrazio je zadovoljstvo i naveo da tek treba očekivati pravu Zvezdu.

„Dosta teška utakmica. Oni igraju presing jedan na jedan po celom terenu, pa smo imali malo problema da se rešimo toga. Zadovoljan sam. Ne može sve da se pobeđuje sa 3 ili 4:0. Idemo korak po korak da dođemo do željenog ritma. Ovo je bio prvi korak, a u sredu je već naredni. Uz publiku, sve je lakše“, smatra Stanković.


Njegov kolega na suprotnoj strani Ivan Stefanović očekivao je da Zvezda preuzme inicijativu od samog starta, ali nije potpuno nezadovoljan igrom svog tima.

„Utakmica prema očekivanju. Oni su iz poseda tražili svoje šanse i imaju jake individualne igrače koje je jako teško čuvati. Imali smo i jednu dobru šansu Radivojevića, ali smo ubrzo primili gol. Pokušavali smo u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli. Zvezda je veliki klub i na „Marakani“ je teško očekivati pozitivan rezultat“, naveo je Stefanović.


Be the first to comment on "OGLASIO SE STANKOVIĆ: Ovako je prokomentarisao pobedu nad Lučanima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*