DVE CRNO-BELE BOMBE: Partizan nadomak OGROMNIH pojačanja u veznom redu!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Dolasci Nikole Čumića i Adema Ljajića su propali, o čemu više možete čitati OVDE, ali stižu i dobre vesti za navijače Partizana.

Kako prenosti Telegraf, crno-beli su u pregovorima sa dva pojačanja u veznom redu.

U pitanju su Gojko Cimirot i Hamidu Traore.


Cimirot, fudbaler Standarda, je označen kao kapitalno pojačanje u veznom redu, a dobra okolnost je i to što defanzivni vezista ima i srpski pasoš, te ne bi zauzimao mesto stranca u timu.

Crno-beli su nedavno započeli pregovore sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine i oni idu veoma dobrim tokom i sva je prilika da će do dogovora i doći.

Radi se o vezisti koji, pored osnovnih defanzivnih karakteristika svojstvenih za poziciju koju pokriva, poseduje i odličan pregled igre, koncipitan na sjajnom kretanju, pasu, odigravanju unapred, kao i pojavljivanju iz drugog plana.

Što se tiče Traorea, on je trenutno član Girensuspora, za koji je prošle sezone na pozajmici igrao Fuseni Dijabate.

Crno-beli se nalaze u intenzivnim pregovorima sa vezistom iz Malija. Radi se o snažnom fudbaleru, koji se jednako dobro snalazi i kao defanzivni vezni, ali i nešto ofanzivnije, kao ”osmica” ili čak i iza napadača po potrebi, a odlikuje ga i velika snaga.

U protekloj sezoni Traore i Dijabate su odlično sarađivali u Turskoj, što je sigurno nateralo čelne ljude u Humskoj da pokušaju da dovedu i Traorea.

Računaju crno-beli da su jednom nogom u grupnoj fazi Lige konferencija, posle ubedljive pobede nad malteškim Hamrunom (4:1) i da će osveženja u sastavu biti potrebna zbog velikog broja utakmica koje ih očekuju tokom jeseni.

 


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "DVE CRNO-BELE BOMBE: Partizan nadomak OGROMNIH pojačanja u veznom redu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*