RADNO NA MARAKANI: Dva potpisa u jednom danu!

Vladan Lukić Marakana

Crvena zvezda je u jednom danu završila dva potpisa.

Srpski šampion je produžio saradnju sa Ilijom Babićem, koji se obavezao na četvorogodišnju vernost, kao i ofanzivnim veznim fudbalerom Nikoli Kneževiću koji je parafirao saradnju do 2025. godine!

Babić je u sezoni za nama na 28 utakmica postigao šest i asistirao za dva gola, a polivalentnost u smislu toga da je igrao i na mestu centralnog napadača, kao i levog krila, pokazala je svu njegovu perspektivu.


Momak iz Šajkaša koji je potpisao do 2026. godine će narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Mladost GAT.

– Mnogo mi znači produžetak ugovora, to je neki dečački san, da budem ovde u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću svojim partijama opravdati poverenje svih i da ću zaslužiti da se vratim na Marakanu. Mnogo sam radio tokom leta, svestan sam da je prelazak u Superligu težak, ali želim da se dokažem i nadam se da će biti mnogo golova i asistencija – rekao je napadač rođen 2002. godine.

Knežević je prethodne sezone na 31 meču postigao četiri gola i upisao pet asistencija, što ga je izdvojio kao najkreativnijeg u ekipi Grafičara. Ugovor sa Crvenom zvezdom je produžio na još tri godine.

– Osećaj je divan i ogromna je čast i privilegija potpisati ugovor sa najvećim klubom u regionu. Kao i do sada, idemo još jače u narednu sezonu i nadamo se najboljim rezultatima. Imam motiv da napredujem iz godine u godinu, radio sam to do sada i nastaviću u tom maniru. Od momenta kad sam u pionirima došao u Zvezdu, sve ide uzlaznom putanjomi nadam se da će tako biti i u budućnosti – rekao je Knežević.

 


Be the first to comment on "RADNO NA MARAKANI: Dva potpisa u jednom danu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*