LOVERNJ: Dočekao sam četvrtu utakmicu, morao sam da trolujem, to je esencija interneta

Nekadašnji kapiten crno-belih sa oduševljenjem je propratio meč finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde koji su izabranici Želja Obradovića ubedljivo rešili u svoju korist i tako izborili majstoricu u ponedeljak.


Ubedljiv trijumf Partizana u četvrtom meču finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde i poravnanja na 2:2 nije mogao da prođe nezapaženo kod bivših igrača crno-belih. Većina se javila posle nestvarnog izdanja izabranika Željka Obradovića u prvom poluvremenu kada je postignuto 68 poena, ali najveću reakciju izazvao je Žofri Lovernj koji je dugo bio na meti internet pošalica kada je 2016. najavio dolazak na četvrti meč u tadašnjoj seriji protiv Zvezde koju su crveno-beli rešili u svoju korist pre četvrtog okršaja.

Danas, šest godina kasnije, Francuz je dočekao svoj trenutak: „Nisam došao na četvrtu utakmicu, ali Partizan jeste! Bravo momci“. Očekivano tvit Francuza je naišao na veliko oduševljenje Grobara, a nekadašnji kapiten kluba iz Humske je dan kasnije pričao i o utakmici, karijeri, Vujoševiću i Obradoviću, ali i o internet šalama.

 


Be the first to comment on "LOVERNJ: Dočekao sam četvrtu utakmicu, morao sam da trolujem, to je esencija interneta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*