FANTASTIČNA DOBRODOŠLICA: Pogledajte ko je dočekao Partizan u Istanbulu!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana doputovali su u Istanbul gde će učestvovati na jednom od najjačih pripremnih turnira u Evropi.

Crno-bele je u najvećem turskom gradu dočekao legendarni Aleksandar Đorđević, koji je od nedavno trener Fenerbahčea.

„Biće izuzetno jak turnir, možda je još rano u sezoni, ali svaka ekipa će se truditi da da maksimum. Naravno da smo svi prepuni jako pozitivnih utisaka, pre svega vezanih za kvalitet ljudi koji rade u klubu i oko njega, izuzetno bliski našem karakteru, osećamo se jako lepo i trudimo se da radimo jako“, rekao je Sale za Partizanovu klupsku televiziju.


Đorđević je nasledio Igora Kokoškova ovog leta nakon što je osvojio titulu prvaka Italije sa Virtusom i priznaje da ga je prijatno iznenadilo sve što je video u Istanbulu.

„U suštini, sve je sređeno, svako zna svoj posao, počev od generalnog menadžera Mauricija Gerardinija, predsednika Sertača, naravno i glavnog predsednika Alija Koča, koji je uvek prisutan. Nisam imao ovakvu viziju takve veličine celog Fenerbahčea. Na taj način ih nisam video, tako da me je to jako prijatno iznenadilo“, dodao je on.

Naravno, pre Kokoškova i Đorđevića na istoj klupi sedeo je Željko Obradović i sa Fenerbahčeom pisao istoriju od 2013. do 2020, osvojivši i Evroligu 2017.

„Željko Obradović je ostavio neizbrisiv trag. On je čovek koji je svima nama utkao put i otvorio vrata na neki način. Prema tome, sa naše strane velika zahvalnost“, dodao je Đorđević.

 


Be the first to comment on "FANTASTIČNA DOBRODOŠLICA: Pogledajte ko je dočekao Partizan u Istanbulu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*