RADIKALNO: Grobari bojkotuju utakmicu Partizana!

FOTO: FK Partizan

Navijači Partizana najavili su da neće prisustvovati utakmici protiv TSC-a iz Bačke Topole.

Razlog za to je termin. Crno-beli svoju utakmicu igrajuu sredu od 14 časova, a najvatrenijim pristalicama Partizana je zasmetao taj termin i najavili su bojkot meča. U skladu sa tim, izdato je saopštenje navijačke grupe.

„Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14“, stoji u saopštenju navijača Partizana.

„Grobari“ su poručili da neće tolerisati ovakve stvari ubuduće.

„Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve ‘ispade’ i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme!“

Partizan trenutno zauzima drugu poziciju u plej-ofu Ling-Long Superlige Srbije i ima dva boda manje u odnosu na Crvenu zvezdu.


Be the first to comment on "RADIKALNO: Grobari bojkotuju utakmicu Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*