CRVENO-BELI NA VRHU: Zvezda srušila Voždovac i pretekla Partizan!

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa pobedama u domaćem šampionatu. U meču 25. kola Linglong Super lige tim Dejana Stankovića je kao gost savladao ekipu Voždovca sa ubedljivih 3:0 i bar do završetka utakmice između Partizana i Mladosti biće na prvom mestu na tabeli sa bodom više od crno-belih.

Zvezda je mogla do vođstva već u trećem minutu kada je Katai centrirao sa leve strane, Pavkov je zahvatio loptu glavom, gađao pod prečku, ali je golman Krunić odlično reagovao.

U 18. minutu Voždovac je opasno pripretio preko Pantovića koji je sa 18 metara, iskosa sa leve strane odlično šutirao u dalji ugao, ali je Borjan izvanrednom paradom uspeo da zakači loptu i skrene je u korner.


Ali, kako se bližio kraj prvog poluvremena, Zvezda je ponovo pritiskala i bolja igra joj se isplatila u 34. minutu. Mirko Ivanić je prihvatio loptu u kaznenom prostoru domaćih, iskosa sa leve strane, posle njegovog šuta je lopta zakačila jednog protivnočkog igrača i skrenula u bliži ugao za vođstvo Zvezde od 1:0.

Na drugi gol se čekalo do 59. minuta, kada je Aleksandar Katai majstorski izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane, pogodio je gornji desni ugao gola golmana Krunića koji tu ništa nije mogao da učini – 2:0 za Zvezdu.

Pokušao je trener Voždovca nešto više da učini dvostrukom izmenom, ali već u 66. minutu mreža “Zmajeva“ se ponovo zatresla. Mirko Ivanić je sa leve strane centrirao na drugu stativu, gde je loptu glavom zahvatio Ohi i poslao je u nebranjenu mrežu postavivši konačnih 3:0.

Finiš meča obeležila je povreda golmana Borjana, ali posle ukazane pomoći Zvezdin kapiten je nastavio meč, pa je utisak da je sa njim sve u redu.


Be the first to comment on "CRVENO-BELI NA VRHU: Zvezda srušila Voždovac i pretekla Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*