POTVRĐENO: Zvezda dobila reprezentativca!

Zvezda je na Voždovcu „potvrdila“ pobedu u derbiju. Na jednom od gostovanja koja su u prošlosti znala da budu „mina“ za crveno-bele, izabranici Dejana Stankovića ostvarili su sigurnu pobedu – 3:0.

– Teško gostovanje, u pitanju je ekipa koja nas je dosta namučila na Marakani. Izgledali su fenomenalno i dok nismo dali gol imali su kontru. Trebalo nam je vremena da stablizijemo igru. Na kraju je došao do izražaja tim i rad. Voleo bih da protiv Novog Pazara, na proslavi rođendana, Marakana bude što punija, da pokažemo koliko nam je stalo – kazao je posle meča Stanković i dodao:

– Radili smo tokom pripremama na nama. Svaki meč spremamo kao da je poslednji. Zadovoljan sam sitnicama, presingom, intenzitetom. Jesmo bili istrošeni, ali smo odbro odradili zadatke, okrećemo se narednim izazovima.


Na „krovu“ su crveno-beli od starta igrali sa Ohijem i Pavkovim u špicu.

– Kad god bude trebalo, uvek ću da ih koristim. Kad god procenimo da treba.

Borjan se u finišu meča požalio na povredu.

– Malo je istegao zglob, ali biće sve u redu. Zadovoljan sam i kako su izgledali igrači koji su ušli kasnije.

Stanković je na kraju potvrdio da crveno-beli u svojim redovima imaju reprezentativca prvaka Evrope.

– Dobio je Pićini poziv u reprezentaciju Italije, pokazao je kvalitet. On je sjajan igrač. Imao je dugu pauzu, malo je bio pod strahom zbog podloge. Pokazao je da može da igra za Italijane – kazao je Dejan Stanković.


Be the first to comment on "POTVRĐENO: Zvezda dobila reprezentativca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*