PORAZ OSTAO U SENCI POVREDE: Partizan izgubio od Turaka

Fudbaleri Partizana poraženi su od Istanbul Bašakšehira 1:0 u okviru zimskih priprema.

„Crno-beli“ izašli su u veoma jakom sastavu, a veliki peh za Aleksandra Stanojevića dogodio se kada je Pantić morao da napusti igru već u osmom minutu zbog povrede desnog kolena.

Umesto njega, u igru je ušao Jović koji je uneo živosti u igri svog tima, prvi su zapretili Turci preko Čigerčija, dok je na drugoj strani sa distance pokušao Zdjelar.

 


Natho je imao udarac koji je golman morao da brani, Partizan je svoju priliku uglavnom čekao iz kontri, te su svesno prepustili terensku inicijativu koju Istanbul za sada nije uspeo da iskoristi sve do samog kraja poluvremena.

Centaršut iz kornera sa leve strane je u gol pretvorio Aleksandru Epureanu u 44. minutu meča.

Crno-beli su stvarali šanse i u drugom delu igre, a najbolju je imao Holender u 65, međutim, udarac mađarskog reprezentativca je odbranio protivnički golman, a Lazar Marković je imao priliku nakon te, ali je ugao bio nezgodan.

Do kraja utakmice Partizan više nije pretio, te su Turci ostvarili minimalnu pobedu.

Ovo je bila druga pripremna utakmica za crno-bele nakon što su u prvom prijateljskom meču bili bolji od makedonskog Tikveša rezultatom 2:1 (2:1).Kada je Bašakšehir u pitanju, oni već sledećeg vikenda igraće protiv Fenera

 


Be the first to comment on "PORAZ OSTAO U SENCI POVREDE: Partizan izgubio od Turaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*