OKUPILE SE MRZITELJKE SRBIJE DA PLJUJU NOVAKA: Đoković na meti GNUSNIH napada sa CNN televizije!

Bivša američka teniserka Meri Kariljo, osvrnula se na slučaj Novaka Đokovića u u razgovoru sa Kristijan Amanpur na „CNN-u“.

Ona je, u skandaloznoj izjavi, istakla da Đoković ne bi trebalo da igra na Australijan openu i da je u ozbiljnim problemima:

– Novak nije tek jedna stvar, on je fenomenalan sportista i inteligentan je. On tvrdi da nije antivakser, već da je to svačije pravo odluke. Ali činjenica je da, u decembru kada je testiran pozitivno, nakon toga je išao bez maske i davao intervju francuskom novinaru. Takve stvari nemaju smisla kada znamo o koliko fokusiranom čoveku se radi. Nije kao da on ne veruje u kovid. On je nabavljao respiratore za Srbiju kada je počela pandemija, u Italiji takođe. Otvarao je škole u Srbiji, vole ga u toj zemlji. Njegov otac govori da je on kao Isus koji će biti žrtvovan na krstu. Ma, daj, ne govori takve stvari. Veoma je komplikovan čovek – rekla je ona i dodala:

PROČITAJTE JOŠ:  O OVOME RAFA I RODŽER MOGU SAMO DA SANJAJU: Đoković OBORIO jedan od najneverovatnijih REKORDA!

 


– Mislim da ne bi trebalo da igra. Moje mišljenje je da je trebalo da se povuče pre žreba. On bi sada trebalo da igra u ponedeljak kao prvi nosilac. Neće imati nimalo odmora. Mislim da je u velikim problemima- poručila je Kariljo.

Inače, voditeljka CNN-a Kristijan Amanpur je tokom devedestih godina konstantno pljuvala po Srbiji i Srbima, a bila je i jedan od najvećih zagovornika NATO bombardovanja.

Od takve osobe se ne očekuje ni nešto dobro, kada je u pitanju Novak Đoković.

 


Be the first to comment on "OKUPILE SE MRZITELJKE SRBIJE DA PLJUJU NOVAKA: Đoković na meti GNUSNIH napada sa CNN televizije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*