NEMAJU SRAMA: Novak na meti skandaloznih napada iz Hrvatske!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je trn u oku svima koji nisu iz Srbije.

Amerikanci su obožavali da napadaju Novaka, izvlače njegove izjave iz konteksta, pokušavajući na sve načine da ga sruše da ne uzme kalendarski slem. Uspeli su u tome, Đoković nije slavio u NJujorku, a onda su promenili priču, pa su čak hvalili najboljeg na svetu.

Slično je i sa britanskim medijima, kojima je Novak rak-rana još iz vremena kada je Endi Mari bio deo teniskog krema. Svaki osvojeni Vimbldon od strane Srbina im je teško padao. I poslednji u nizu koji su krenuli u rat sa Novakom su i Australijanci.


Melburn, mesto gde je Đoković uz Kinu i Japan imao najbolju podršku i status, otvoreno je ušao u sukob sa Srbinom oko vakcine protiv korone. Iako je dugačak spisak onih koji nisu primili i neće istu, čini se da je samo Novak krivac i samo bi njemu zabranili ulazak u Melburn.

Danima se po medijima provlači priča Novak i učešće na Australijan openu. Oglasio se Novak, a onda i famozni Danijel Endrjuz, premijer Viktorije, države u kojoj se nalazi Melburn. Kao da sakuplja poene prozivanjem Novaka.

A da stvar bude još jadnija pobrinule su se naše komšije Hrvati. Đoković nikada nije krio da podržava i „vatrene“ kada ne igra Srbija, što je bio slučaj i u samoj završnici Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, kada su „kockasti“ igrali finale sa Francuzima.


Be the first to comment on "NEMAJU SRAMA: Novak na meti skandaloznih napada iz Hrvatske!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*