STANOJEVIĆ NAJAVIO SUSRET SA NAVIJAČIMA: Pitajte me šta god želite, na sve odgovaram!

FOTO: FK Partizan

Partizan je u 11. kolu Superlige Srbije deklasirao Spartak sa 5:0.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je prezadovoljan igrom svog tima, najavio je i susret sa navijačima Partizana ovog utorka.

– Prezadovoljan sam, od početka smo napadali i igrali i za nas i za navijače koji su došli u nedelju uveče. Bili smo dinamični i u svakom trenutku opasni. Čestitam momcima na ovakvoj igri. Moramo biti zadovoljni.

Rikardo Gomeš je imao manjih problema sa povredom pred početak meča, ali je i pored toga postigao dva gola.


– On je sjajan, jasno je kakav je on karakter i kako igra i na koji način se daje. Svi su bili sjajni i mislim da su svi uživali.

Dobar meč odigrali su Terzić i Menig.

– Svi su dobro odigrali. Terzić je odigrao dobro, kao i Jović koji je ušao u drugom poluvremenu. Menig je još u prvom poluvremenu imao šanse da postigne gol, ali tek je došao i polako se adaptira na ono što želimo.

U tim se vratio i Pantić, dok Urošević ima lakšu povredu.

– Bio je dobar i direktan. Dosta se kretao, imao je i jednu šansu za gol. Ide polako u pravom smeru. Urošević je trebalo da počne, ali je osetio povredu mišića.

Stanojević je najavio da će u utorak 28. septembra održati tribinu na koju će biti pozvani svi navijači Partizana stariji od 16 godina. Oni će imati pravo da postave koje god pitanje žele treneru crno-belih.

– Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar – rekao je Stanojević i dodao:

– Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima.

 


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ NAJAVIO SUSRET SA NAVIJAČIMA: Pitajte me šta god želite, na sve odgovaram!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*