CRNO-BELA PETARDA: Moćni Partizan ZGROMIO Spartak, Menig i Rikardo dominirali!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak sa 5:0 u okviru 11. kola Linglong Superlige Srbije.

Partizan je novim ubedljivim trijumfom ponovo pobegao Crvenoj zvezdi na +5, a uz to ima i meč više od najvećeg rivala.

Crno-beli su dominirali od početka, pa do kraja meča i da na golu Spartaka nije bilo sjajnog Dubljanića, Subotičani bi primili možda i dvocifren broj golova.


Najbolji meč od dolaska u Partizan odigrao je Kvinsi Menig, Holanđanin je upisao dve asistencije i postigao jedan gol.

Crno-beli su dominaciju na početku meča krunisali golom Rikarda Gomeša. Menig je sjajno uposlio napadača Partizana, a ovaj je obišao golmana i zakucao loptu u praznu mrežu.

Nastavio je Partizan sa atacima, ređale su se šanse pred golom Subotičana, ali je golman Dubljević činio čuda na golu. Rikardo, Menig, Terzić i ostali su propustili nekoliko velikih prilika. Ipak, u prvom minutu nadoknade stiže drugi gol za domaćina. Menig je sjajno prošao po levoj strani, i još bolje uposlio Terzića kome nije bilo teško da pogodi za 2:0.

Dominacija Partizana nastavila se i u drugom poluvremenu. Menig je posle nekoliko promašaja konačno postigao gol, i to kakav. Holanđanin je iskosa sa desne strane prebacio loptu na desnu nogu i divnim udarcem poslao loptu u dalji ugao Spartakovog gola za 3:0.

Stanojević je napravio nekoliko izmena, ali to nije menjalo stanje stvari na terenu, pa je ubrzo bilo i 4:0.Jović je po ulasku u igru maestralno asistirao Gomešu, koji je ponovo prošao golmana i poslao loptu u praznu mrežu.

Holender je u 91. minutu postavio konačan rezulat, nakon što se sjajno snašao posle promašaja Jovića. Partizan je pre tog gola mađarskog reprezentativaca imao pregršt prilika, ali na kraju ubedljivih 5:0 za crno-bele i sjajna uvertira za duel sa Florom u četvrtak na stadionu u Humskoj 1.

 


Be the first to comment on "CRNO-BELA PETARDA: Moćni Partizan ZGROMIO Spartak, Menig i Rikardo dominirali!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*