OBRADOVIĆ POBESNEO: Pa me posle pitajte što ONI ne igraju!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener Partizana Željko Obradović obratio se novinarima nakon meča 11. kola ABA Lige.

Košarkaši Partizana su „gazili“ FMP, a onda strahovali za pobedu u finalnim momentima susreta.

Evo šta je o svemu tome imao da kaže Željko Obradović.

 


Najavili smo da igramo protiv tima u dobroj formi. Mislim da smo uspeli da odigramo veoma dobro 35 minuta. Zadnjih pet minuta nije vredno pomena. Hvala svim ljudima koji su večeras bili u dvorani„, rekao je Obradović.

O motivaciji posle velike pobede nad Efesom:

„Motivacija je bila na odličnom nivou. Pet minuta do kraja vodili smo 21 poen razlike. Do tog trenutka igrali smo izvanrednu utakmicu. Bilo je detalja, ali generalno je bila odlična utakmica. Čestitam igračima na tome. Svako ko malo prati košarku, jasno mu je šta se desilo zadnjih pet minuta. Ja ne verujem da je podcenjivanje i opuštanje. To je realan prikaz onoga što pojedini igrači mogu da rade. I onda će mene neko da pita što mladi ne dobijaju šansu. I tad ću vam pokazati zadnjih pet minuta protiv FMP-a.”

„Sve ovo će da se sabira i oduzima kad ja budem trebao da odlučujem. Ceo život pokušavam da razumem mlade i da im dajem priliku. Sad možete da uđete na sajt ABA lige. Uzmite prosek igrača Partizana, pa će vam sve biti jasno za 11 kola. Mislim da nema nijedan igrač koji nema prosek više od 20 minuta. Probaćemo tako i da nastavimo.“

„Hladnoća je najviše smetala zadnjih pet minuta, ali nije bilo njima već ovim mojima. Stoposto je bila zima, nešto se desilo”, u šaljivom tonu rekao je Obradović na pitanje o hladnoći u Areni.

Aleksa Avramović i Janis Papapetru, te njihovo zdravstveno stanje trenutno:

„Nijedan od njih nije trenirao zadnja dva dana. Imaćemo odgovor sutra, ako budu u boljem stanju videćemo pa onda donositi odluke da li će igrati protiv Fenerbahčea”, objasnio je Obradović.

U narednom kolu ABA lige Partizan putuje na noge Igokei u Laktašima.

 


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ POBESNEO: Pa me posle pitajte što ONI ne igraju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*