CRVENO-BELI SPREMAJU BOMBU ZA KRAJ: Zvezda dovodi sjajnog levog beka!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda bi u narednim danima mogla da dobije veliko pojačanje na poziciji levog beka.

Kako prenosi Mozzartsport srpski šampion nalazi se u pregovorima sa iranskim defanzivcem Miladom Mohamadijem (27).

Mohamadi je do skoa bio fudbaler Genta, protekle sezone je u Ligi Evrope igrao protiv Crvene zvezde, a sada je slobodan u izboru nove sredine.

 


Iranac nije jedina opcija, pošto je pik crveno-belih i Frederik Andre Bjorkan, koji igra za norveški Bode sa kojim ugovor ima do kraja ove godine.

Mohamadi je standardni iranski reprezentativac, ima 37 nastupa za državni tim, a nalazi se na spisku selektora Dragana Skočića za predstojeće okršaje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru protiv Sirije (2. septembar) i Iraka (7. septembar). Sa druge strane, Bjorkan je u julu ove godine debitovao za Norvešku, ima 23 godine, ponikao je u Bodo i već sakupio 120 utakmica seniorskog fudbala. S obzirom da mu ugovor ističe poslednjeg dana ove godine, ne bi trebalo da bude nikakvih komplikacija oko njegovog eventualnog rastanka sa Norvežanima.

Crveno-beli Milada Mohamadija mogli da vide na delu prošle sezone u Ligi Evrope, pošto je odigrao oba meča po 90 minuta za Gent protiv ekipe Dejana Stankovića u grupnoj fazi Lige Evrope.

Mohamadi je pre Genta igrao za ruski Terek, koji ga je u februaru 2016. godine doveo iz iranskog Rah Ahana za obeštećenje od 300.000 evra. Veruje se da bi Iranac dodatno doprineo na brzini ekipi Dejana Stankovića, koja je uočena kao nedostatak ovog tima crveno-belih.

Taj proces je započeo angažovanjem Rišaira Živkovića, a zavidnu brzinu poseduje i Mohamadi, koji po potrebi može da zaigra i ofanzivnije u veznom redu.


Be the first to comment on "CRVENO-BELI SPREMAJU BOMBU ZA KRAJ: Zvezda dovodi sjajnog levog beka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*