CRVENO-BELI SE KOCKAJU: Zvezda ODABRALA novog levog beka!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će ovog leta skoro sigurno napraviti rekonstrukciju na bekovskim pozicijama.

Za sada se najviše priča o poziciji levog beka. Aleksandar Kolarov je blizu Marakane, dok Milan Rodić posle nekoliko sezona želi da napusti Crvenu zvezdu, ali i dalje nema dozvolu za to. Problem je i to što Kolarov poslednjih godina uglavnom igra na poziciji štopera.

Crveno-beli su spremili za narednu sezonu beka iz sopstvene škole, pošto na tržištu nema dovoljno kvalitetnih igrača za srpskog šampiona.

„Ja sam generalno pristalica tog metoda da sve igrače iz omladinske lige vratimo po jednu liniju unazad, da od krila pravimo bekove, od zadnjih veznih štopere… Jer onaj koji je u mlađim selekcijama igrao beka, pitanje je da li ima kvalitet da brani napad u situaciji kada stoji visoko gore, kao što Crvena zvezda traži od svojih bekova“, rekao je Terzić. 


Generalni direktor Zvezde nije imenovao igrača, ali bi po svemu sudeći naredni projekat crveno-belih mogao da bude Viktor Radojević koji će za nešto više od mesec dana napuniti 17 godina. 

Radojević je i kapiten reprezentacije Srbije u svom uzrastu, ali već godinu dana nastupa za stariji tim Zvezde pod vođstvom Marka Neđića koji važi za jednog od najboljih trenera u Srbiji. 

Ipak, svakako je kocka golobradog mladića ubaciti u vatru tako brzo, pa ćemo videti da li će se Zvezdi isplatiti ovaj pokušaj.


Be the first to comment on "CRVENO-BELI SE KOCKAJU: Zvezda ODABRALA novog levog beka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*