NISU SAMO TOŠIĆ I ŽIVKOVIĆ: Zvezda spremila još jedno veliko pojačanje!

Crvena zvezda je u poodmaklim pregovorima sa Rišairom Živkovićem i Duškom Tošićem oko dolaska na „Marakanu“, a istovremeno šampion Srbije sprema i još jedno veliko pojačanje.

Živković i Tošić su u subotu stigli na stadion „Rajko Mitić“ gde su gledali pobedu crveno-belih nad TSC-om, a kasnije su ušli u pregovore sa čelnicima kluba.

Međutim, kako piše „Mozzart sport“, Zvezda je krenula u napad na još jedno pojačanje.


U pitanju je krilni fudbaler Olimpijakosa Nikola Čumić.

Brzonogi ofanzivac navodno želi da se vrati u Srbiju, beogradski i pirejski crveno-beli su saglasni oko ideje o jednogodišnjoj pozajmici sa pravom otkupa, ali tu dolazi do začkoljice. Grci zahtevaju da Zvezda opciono može narednog leta da kupi Čumića za milion evra, dok u Ljutice Bogdana žele da „ubiju“ tu cenu.

Aut Zvezde su odlični odnosi dva kluba i činjenica da je generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić prijatelj sa Evangelosom Marinakisom, prvim čovekom Olimpijakosa.

Čumić je karijeru započeo u Slobodi iz Užica, a potom je nastupao za Metalac i Radnički iz Niša pre nego što je stigao u Olimpijakos. U Pirej je stigao pre godinu i po dana, ali i dalje nije debitovao za prvaka Grčke koji ga je slao na pozajmice nazad u Radnički, a potom i u Sporting iz Hihona.


Be the first to comment on "NISU SAMO TOŠIĆ I ŽIVKOVIĆ: Zvezda spremila još jedno veliko pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*