DAN NAKON DERBIJA: Zvezda dobija još jedno VELIKO pojačanje?

FOTO: FK Crvena zvezda

Rukovodstvo Crvene zvezde nastoji da danas kompletira prelazni rok dovođenjem Edmunda Ada iz moldavskog Šerifa.

Edmundo Ado bio je tiha patnja sportskog sektora Crvene zvezde od prošlog leta, kada je bio izuzetan u dvomeču crveno-belih i Šerifa iz Tiraspolja, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Još tada su počeli pregovori, ali dva kluba nikako nisu uspevala da pronađu zajednički jezik. I danas su pregovori u toku, Crvena zvezda nastoji da završi transfer, kako bi trener Miloš Milojević dobio opciju više u veznom redu pred utakmice u Ligi Evrope.


Crveno-beli su se raspitivali i za Danca Olivera Abildgarda, člana Rubina. Međutim, visoki zadnji vezni je više raspoložen da se preseli u Škotsku, u Seltik, nego u Srbiju, u Crvenu zvezdu.

Sa druge strane, od dolaska argentinskog napadača Adolfa Gajha iz moskovskog CSKA neće biti ništa, saznaje Kurir. Crvena zvezda jeste bila zainteresovana za robusnog napadača, međutim klub iz Moskve nije želeo da ga pusti na pozajmicu.

Adolfo Gajh juče je igrao utakmicu ruskog Kupa za CSKA protiv Torpeda iz Moskve.

„Armejci“ su dobili meč rezultatom 2:0, a Argentinac je bio strelac drugog gola, čime je praktično stavljena tačka na njegov dolazak na Marakanu.

BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "DAN NAKON DERBIJA: Zvezda dobija još jedno VELIKO pojačanje?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*