OVO JE ŽELJKOV STRUČNI ŠTAB: Upoznajte nova lica u Partizanu!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu pod palicom novog trenera Željka Obradovića.

Pored brojnih promena koje je pretrpeo tim crno-belih, u klub je stigao i potpuno novi stručni štab.

Uz Željka Obradovića biće asistenti Vladimir Androić, Aleksandar Matović, Đosep Maria Izkierdo Ibanjez i Bogdan Karaičić, kondicioni trener Predrag Bata Zimonjić, asistent kondicionog trenera Luka Nastov, tim menadžer Dule Karavesović, doktor Momčilo Jakovljević, fizioterapeuti Marko Jovanović, Stefan Dunjić i Stefan Lungulović i ekonom Nikola Tomašević.


Vladimir Androić je dugogodišnji saradnik Željka Obradovića, preko deceniju rade zajedno. Androić je jedini samostalni angažman imao u Zagrebu.

Aleksandra Matović već svi znaju, vodio je Partizan od odlaska Saše Filipovskog. Pored toga, on je poznat kao izuzetan stručnjak za talentovane mlade košarkaše. Godinama već najbolji igrači Srbije rade sa Matovićem koji je već nekoliko godina u Partizanu.

Đosep Maria Izkierdo Ibanjez je jedini stranac u Obradovićevom stručnom štabu. Karijeru je gradio u Španiju, radio je u Huventudu i Realu, dok je sa Željkom uspešno sarađivao u Fenerbahčeu.karijeru gradio u Španiji. Radio je u Huventudu, Realu, a sa Željkom je radio u Fenerbahčeu, sada nastavljaju saradnju i u Partizanu.

Predrag Zimonjić godinama važi za lidera kada se govori o kondicionioj spremi, pa će košarkaši Partizana od njega imati ogromnu pomoć naredne sezone.

Tu je i dugogodišnji doktor Jakovljević.


1 Comment on "OVO JE ŽELJKOV STRUČNI ŠTAB: Upoznajte nova lica u Partizanu!"

  1. Dobro vece ! Cestitam Partizanu na pobedi ! Pisem vam iz Rumunije i veran sam navijac crno-belih ! imam primedbu za danasnju utakmicu, naime, u drugom poluvremenu, kod jzvodenja slobodnih bacanja pri rezultatu ?-45 za Partizan, Panter izvodi 2 slobodna bacanja, upisuje poene za oba, a rezultat se upisuje na 46 pisle lar sekundi , a 47 se uopste ne pojavljuje ! Proverite jer stvarno nema smisla da se poeni kradu na takav nacin !!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*