ČEKA NAS PAKLENA ZAVRŠNICA: Od Zvezde zavisi sudbina Mornara!

FOTO: Mornar/MEDIA pro

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su Mornar iz Bara rezultatom 81:71 (20:23, 20:21 18:20, 13:17).

Regionalna ABA liga ulazi u završnu fazu, a drame neće nedostajati na parketima u regionu. Za to su se danas potrudili prvo Crvena zvezda, a potom i Cedevita koja je savladala Mornar iz Bara rezultatom 81:71.

Mornar je večeras imao izuzetno motivisanog Ajzeu Vajtheda koji je upiaso 24 koša, ali je sa druge strane „paljbu“ uzvradio Kendrik Peri koji je postigao 21 koš, uhvatio sedam skokova i upisao pet asistencija.

Cedevita je vodila tokom većeg dela susreta, ali to nije prelazilo razliku veću od dva poseda sve do pred kraj meča kada su Slovenci otišli na +10 i rešili pitanje pobednika.

Mornaru je ovo sedmi poraz u sezoni, a treći vezani koji bi mogao da im označi kraj plej-of ambicija. Igokea i Cedevita imaju po pet, dok su Budućnost i Zvezda na tri poraza u dosadašnjem delu sezone. Baranima bi beogradska ekipa mogla da pomogne naredne nedelje, ako u dva navrata savladaju Cedevitu. 

Crveno-beli će imati imperativ trijumfa u duelima sa Slovencima, pre svega zbog sebe, a i Mornar će se radovati potencijalnim pobedama srpskog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Be the first to comment on "ČEKA NAS PAKLENA ZAVRŠNICA: Od Zvezde zavisi sudbina Mornara!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*