OVO ĆE UTICATI NA NOVAKA: Vimbldon PROMENIO pravila!

Ovogodišnji Vimbldon biće drugačiji nego poslednji koji je odigran 2019. godine, za to je naravno kriva pandemija koronavirusa.

Na trećem Grend slemu sezone, za razliku od 2019. godine, igrači neće imati mogućnost da budu smešteni u privatnim kućama.

Godinama unazad najbolji igrači, kao što su Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer odsedaju u privatnim kućama koje iznajmljuju, dok će ove, naravno pod uslovom da igraju na trećem gren slemu u sezoni, morati da budu u jednom od hotela koje će organizatori odrediti i u kojima će biti organizovan “mehur”. Ti hoteli biće u samom centru Londona.

Đoković tako neće imati mogućnost da odsedne u kući u blizini samom “Ol Inglend kluba” u kojoj je bio tokom prethodnih godina, Rafael Nadal neće biti u kući u kojoj odseda još od juniorskih dana, dok Federer neće biti u jednom od dva stana koje je iznajmljivao.

Navodno, ni igrači iz Velike Britanije koji imaju nekretnine u Londonu, kao što je Endi Mari, neće imati mogućnost da se nađu u privatnom smeštaju.

Be the first to comment on "OVO ĆE UTICATI NA NOVAKA: Vimbldon PROMENIO pravila!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*