SRAMNA IZJAVA AMERIKANCA: Fric posle poraza izneo bezobrazne optužbe na Novakov račun!

Tejlor Fric je treću godinu u nizu učešće na Australijan openu završio u trećem kolu. Američki teniser nije uspeo da iskoristi povredu Novaka Đokovića i eliminiše prvog favorita turnira i kralja Melburna.

Najbolji svetski teniser je uprkos povredi ostvario herojsku pobedu (7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2). Amerikanac je posle poraza rekao da je trebalo da pretpostavi šta će se dogoditi i da bi Novak predao da je zaista bio povređen.

„U petom setu mi je delovao prilično dobro. Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar, ni nalik trećem i četvrtom setu. Servirao je neverovatno i skoro da uopšte nije promašivao “, rekao je Fric i dodao:

„Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra. Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio“.

Ukoliko uspe da sanira povredu, Novak Đoković će u četvrtom kolu Australijan opena izaći na megdan još jednom velikom serveru – Milošu Raoniću.

„Videćemo šta će se dogoditi. Videćemo hoće li igrati. Nije izgledao baš dobro u trećem i četvrtom setu, ali kretao se i igrao dobro u petom. Ako bude igrao kao u petom, pobediće manje-više svakoga“, zaključio je Fric.

Be the first to comment on "SRAMNA IZJAVA AMERIKANCA: Fric posle poraza izneo bezobrazne optužbe na Novakov račun!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*