CRNO-BELI ČEKAJU NOVI PAZAR: Stanojević najavio promene u timu Partizana!

Aleksandar Stanojević-Trener-FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u petak od 16.30 igraju igraju meč 21. kola Superlige protiv Novog Pazara u Humskoj. Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević istakao je da ozbiljno shvata narednog rivala, koji je u prvom delu prvenstva u Pazaru pobedio Partizan sa 4:3.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević kaže da je zadovoljan premijerom protiv Napretka, ali poziva na oprez protiv Pazaraca!

– Dobro smo izgledali, raduje me to, ali hajde da sačekamo, ja sam oprezan, to je samo jedna utakmica, moramo da viidimo i kako će izgledati teren i kakvo će biti vreme, korak po korak – oprezan je trener crno-belih, koji ističe i kakav je značaj nastavka pobedničkog niza.

Najavio je Stanojević da će biti promena u odnosu na prethodni meč.

– Biće promenjeno sigurno nekih 4-5 igrača u odnosu na prvi meč. Rekao sam, posebno kada igramo u ovom ritmu sa dve utakmice nedeljno, imamo priliku i hoćemo da pokažemo respekt i drugim igračima, koji su bili dobri na pripremama, i dobro su ušli u poslednji meč.

Istakao je šef struke crno – belih  i čime je bio nezadovoljan iz meča protiv Napretka.

– To je ta konstantnost u igri, prvi deo meča smo igrali odlično, posle prvog gola nismo nastavili u tom ritmu, nisu nas oni ugrožavali, ali su došli do poseda, moja želja je da nastavimo da igramo u našem ritmu.

Stanojević poziva na oprez pred duel sa Novim Pazarom!

– Oprezan sam, drugačije je vreme, hladno je, biće sneg, oni se bore za opstanak, imaju izuzetne kontre i brze igrače po boku, oprezan sam i ne gledam šta je bilo ranije, samo sam fokusiran na tu utakmicu.

Imao je iskusni stručnjak da kaže i po koju reč za mladog Nemanju Jovića…

– Pripreme je odradio odlično, igrao protiv Lučana takođe odlično i u poslednjem kolu na zimu, a sada je bio dobar protiv Napretka, ali nisam pristalica toga da o mladim igračima pričamo bajke posle jedne utakmice, ne verujem da će početi, moraćemo korak po korak sa njim.

Na kraju je Stanojević upitan da li bi bio zadovoljan ako Partizan do kraja sezone osvoji Kup i pobedi Zvezdu u večitom derbiju, a ne osvoji titulu…

– Prvenstvo je prioritet, ne znači mi ništa jedna pobeda, uspeh ćemo na kraju procenjivati, tada ćemo i analizirati i moj rad. Ali, ako me sada pitate, prvenstvo je to što je naš glavni cilj, ako ga ne osvojiš, ne možeš da budeš zadovoljan, čak i ako pobediš sve utakmice – zaključio je Aleksandar Stanojević.

Be the first to comment on "CRNO-BELI ČEKAJU NOVI PAZAR: Stanojević najavio promene u timu Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*