OGLASIO SE ZDJELAR: Evo šta kaže o ostanku u Partizanu!

FOTO: FK Partizan

Glavni prioritet Partizana u prelaznom roku je produžetak saradnje sa Sašom Zdjelarom.

Sjajni vezista crno-belih govorio je o potencijalnom novom ugovoru sa klubom iz Humske.

– Situacija je specifična, pregovaram sa klubom, videćemo šta će biti, pričamo i dalje – kaže Zdjelar. Ne postoji rok dokle možemo da se dogovaramo, niti su oni meni dali, niti ja njima. Nadam se da ćemo naći zajednički jezik i biti zadovoljni. Bilo je poziva, ali ne želim da idem tek tako. Igram u velikom klubu i potreban je pravi izazov da bih otišao. Mnogo puta sam rekao da želim u neku od top pet liga da oprobam sebe. Veliki klubovi su uvek opcija, ipak, zasad nije stiglo ništa konkretno.

Zdjelar se sa Olimpijakosom navikao na najviše ciljeve, tako je nastavio i u Partizanu.

– Ko želi da napreduje, mora da razmišlja samo o boljem klubu. Igrati u Partizanu i otići u klub koji nema ambicija je korak unazad. Nije lako, u životu je sve neko preživljavanje nečega. Glavom bih možda i želeo, a opet volim ovo sve, volim ovaj klub, dobro se osećam u Partizanu.

Posle tri godine boravka u crno-belom taboru ima „štikliranih“ stvari, ali i onih koje su ostale ispod crte.

– Nedostaju mi te neke stvari u Partizanu zbog kojih sam došao. Bio sam kapiten, što sam sanjao kao klinac gledajući Saleta Ilića sa trakom na ruci. Nije ipak sve oko ostvarenja nekih snova samo do mene i ekipe.

Prethodnu godinu će mnogi želeti da zaborave, ali Zdjelar ima razloga da je podvuče dva puta, kada je u pitanju karijera.

– Zadovoljan sam kako sam igrao, možda je to i najbolja godina u mojoj karijeri, vratio sam se u reprezentaciju… Velika je stvar kada navijači misle da si najbolji igrač Partizana. Ipak, najvažniji je učinak ekipe – zaključio je motorino Partizanovog tima, bez koga se ne može zamisliti igra crno-belih.

Be the first to comment on "OGLASIO SE ZDJELAR: Evo šta kaže o ostanku u Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*