NA METI MNOGIH: Još jedan klub želi Bogdana!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović privukao je pažnju Indijane Pejsers, prenosi novinar NBC Kalifornije Džejms Hem.

Bogdanović je jedan od najboljih igrača na tržištu slobodnih košarkaša i kao takav interesantan je mnogim ekipama.

Ipak, nema mnogo timova koji mogu da priušte Bogdanovića zbog manjka novca u budžetu, te pokušavaju da ga dovedu putem „sign and trade“.

Milvoki Baksi bili su veoma blizu takvog dogovora, međutim znate da je to propalo i sada se kao glavni kandidat ističe Atlanta Hoks koja ima prostora da Bogdanu ponudi četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Za sada nema dogovora između dve strane i to pokušava da iskoristi Indijana koja bi poput Baksa pokušala da dogovori „sign and trade“.

PROČITAJTE JOŠ:  ANĐUŠIĆ ODIGRAO ZA CRNO-BELE: Partizan na korak od druge faze Evrokupa

Pejsersima je propao dogovor sa Bostonom oko Gordona Hejvorda i u Bogdanoviću vide košarkaša koji bi im ojačao spoljnu liniju.

Indijana bi morala da trejduje nekog košarkaša za usluge Bogdana, a Hem navodi da bi to mogao da bude centar Majls Tarner.

Prema najnovijim informacijiama, do kojih je došao Džejson Anderson, Pejsersi ne bi hteli da u trejd uključe 24-godišnjeg centra, ali to ne znači da nisu zainteresovani za srpskog igrača.

Prethodnih dana Bogdan se dovodio u vezi sa LA Lejkersima, a nakon njihovog vraćanja Kentavijusa Kaldvel-Poupa u tim čini se da je mogućnost odlaska u „grad anđela“ sve manja.

Be the first to comment on "NA METI MNOGIH: Još jedan klub želi Bogdana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*