DOMINACIJA: Fantastična partija Bogdana Bogdanovića!

Čikago Bulsi su savladali Atlanta Hokse u gostima, rezultatom 136:126, u okviru NBA lige.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je upisao 28 poena uz dva skoka i četiri asistencije i tako bio najbolji u redovima svoje ekipe, uprkos porazu.

 


Bulsi su pobedom povećali prednost nad Hoksima, nalaze se na devetom mestu Istoka sa 26 pobeda i 28 poraza, dok je Atlanta 10. sa skorom 24-30.

Bogdanović je na ovom meču imao odlične procente. Završio je meč sa 28 poena, sa 5/6 za dva i 6/10 za tri.

Bulse su do pobede predvodili Ajo Dosunmu i Demar Derozan sa po 29 poena, crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je ostvario dabl-dabl učinak sa 24 poena i 11 skokova, a dvocifren je bio i Džavon Karter sa 11 poena.

Kod Hoksa, pored Bogdanovića se istakao Deandre Hanter sa 23 poena i šest skokova, pratio ga je Tre Jang sa dabl-dabl učinkom sa 19 poena i 14 skokova, dok su Dižonte Marej imao 17 poena uz pet skokova i devet asistencija.

Bulsi su preuzeli prednost u trećoj četvrtini i nisu je ispuštali do samog kraja. U nekoliko navrata je Atlanta mogla da se vrati, početkom poslednjeg kvartala je prišla i na -1 (111:112), ali je ekipa iz Čikaga izdržala pritisak, nije dozvolila preokret i na kraju slavila.

 


Atlantu pre Ol-star pauze čeka gostovanje Šarlot Hornetsima, za koje nastupa srpski reprezentativac Vasilije Micić, dok Bulsi gostuju Klivlend Kavalirsima.

Be the first to comment on "DOMINACIJA: Fantastična partija Bogdana Bogdanovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*