SPREMA SE CRVENO-BELA EKSPLOZIJA: Bivši fudbaler Lestera na meti Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Činilo se da će Aleksandar Dragović biti najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku, ali to ne bi morao da bude slučaj.

Kako prenosi portal Republika crveno-beli su zainteresovani su za bivšeg fudbalera Lestera i CSKA iz Moskve Ahmeda Musu!

Reprezentativac Nigerije trenutno je bez kluba od kad je napustio Al Nasr. Ima 28 godina i najbolje se snalazi na poziciji levog krila, ali može da igra i na ostalim mestima u napadu. Zvezda bi tako mogla da ga dovede bez obeštećenja.

Krasi ga neverovatna brzina, koju je najviše pokazivao u vremenu provedenom u CSKA kad je bio jedan od najboljih igrača ruskog tina, sve do prelaska u Lester, gde nije uspeo da se snađe u Premijer ligi. Vratio se potom u CSKA, a zatim je otišao u Al Nasr za sumu od 16.500.000 evra.

Ipak, nije se previše zadržao u Saudijskoj Arabiji, pošto je od 26. oktobra postao slobodan u izboru nove sredine.

Standardan je reprezentativac Nigerije, čak i sada kada nema klub. Njegova trenutna vrednost na Transfermarktu je 6.000.000 evra.

Za CSKA je odigrao 184 meča na kojima je postigao 61 gol i dodao 33 asistencije. U Lesteru je dobijao dosta šansi, ali nije uspeo da opravda očekivanja, iako je postigao pet golova za bivšeg šampiona Engleske. Za kraj, u Al Nasru je sakupio 57 mečeva, postigao 11 golova i još 14 puta asistirao.

U dresu reprezentacije Nigerije odigrao je 87 mečeva, od čega poslednji u utorak.

Sve u svemu radi se o neverovatnom igraču, koji je u najboljim godinama i sigurno bi bio jedno od većih Zvezdinih pojačanja. Naravno njegov dolazak na Marakanu nije zagarantovan, pošto su za Musu zainteresovani i ostali klubovi.

Be the first to comment on "SPREMA SE CRVENO-BELA EKSPLOZIJA: Bivši fudbaler Lestera na meti Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*