NOVAK OSTAO U ŠOKU: Prekinuta Đokovićeva konferencija za novinare u Parizu!

Djokovic

Neverovatna situacija viđena je u Parizu za vreme konferencije za medije Novaka Đokovića.

Odgovorio je Novak na jedno “nezgodno” pitanje, potom priča o tituli na Rolan Garosu, a onda je usledio kraj konferencije. Gospodin koji je vodio konferenciju odlučio je da “odsvira” kraj Novakovog obraćanja medijima.

Govorio je prvi teniser sveta o pandemiji koronavirusa koji je preležao, a srećom usled promene pravila ne može da bude diskvalifikovan ako dostavi dokaz da je već pobedio Covid-19.

– U pitanju su stvari na koje ne mogu da utičem. Mogu samo da probam da igram dobro, da ću biti negativan na testu, a ako ne bude negativan… Šta ću, treba prihvatiti to. Stvarno je tužno što su neki igrači baš tako diskvalifikovani. Sve je malo zbunjujuće za nas. Nije lako ni za same organizatore da izađu na kraj sa tolikom količinom testiranja, a mnogo je dokaza da je bilo lažno pozitivnih rezultata, ne samo u tenisu, nego inače – rekao je između ostalog Novak.

U tom trenutku je voditelj konferencije počeo da govori „Hvala vam“ i pokušao da okonča konferenciju. Ali, jedan od novinara to nije čuo, pa je brzo rekao srpskom asu „da bi ovo trebalo da bude njegov Rolan Garos, jer je neke grend slemove osvajao mnogo više puta, a pariski samo jednom“. Nole se nasmejao i odgovorio:

– Znate, u mojoj zemlji se kaže „Iz vaših usta u Božje uši“! Nadam se da će to što ste rekli – da se i ostvari, da ću moći da osvojim titulu. Želim to, veoma sam motivisan. Sanjao sam toliko dugo titulu na Rolan Garosu, gubio tri finala pre osvajanja trofeja 2016, što mi je bio jedan od najlepših trenutaka u karijeri. Nadam se da će to možda biti i ove godine. Videćemo – kazao je prvi teniser sveta.

U trenutku kada je sledeći novinar krenuo sa novim pitanjem, izgovorivši „Komplikovano…“, voditelj konferencije je, ovoga puta uspeo da prekine konferenciju za medije.

Novak je prvo bio zbunjen, razrogačio je oči, a onda se nasmejao i ustao, raširio ruke i rekao predstvnicima medija:

– Izvinjavam se. Izvinjavam se, ljudi. Bilo je lepo pričati s vama!

Be the first to comment on "NOVAK OSTAO U ŠOKU: Prekinuta Đokovićeva konferencija za novinare u Parizu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*