SOLUN GORI: PAOK srušio Benfiku, Partizanovi Živkovići dominirali!

Fudbaleri PAOK-a plasirali su se u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Grčki velikan je na svom terenu savladao favorizovanu Benfiku sa 2:1 uz sjajne partije bivših fudbalera Partizana, Živka i Andrije Živkovića.

Prvi Živković je bio sjajan na golu, a drugi je postigao gol desetak minuta po ulasku u igru i tako nokautirao svoj doskorašnji klub iz Lisabona.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!

U prvom poluvremenu Benfika je bila bolji rival, imala je više šuteva, daleko veći posedi, ali nije uspela da postigne gol. Živković je prvo sjajno odbranio udarac Tarabta, onda je Seferović tukao pored gola, da bi u 30. minutu Pici pogodio stativu iz slobodnjaka.

Everton je na početku drugog poluvremena imao sjajnu priliku, ali je bivši golman Partizana fantastično odbranio. Ubrzo je stigla kazna za sve promašaje.

U 63. minutu Đanulis posle sjajnog duplog pasa sa Akpomom postiže vodeći gol na meču. Nedugo zatim u igru ulazi i Andrija Živković.

Samo devet minuta kasnije u svom stilu postiže gol i povećava na 2:0. Doskorašnji fudbaler Benfike nije proslavio gol iz poštovanja prema bivšem klubu.

Benfika je do kraja utakmice uspela samo da ublaži poraz golom Silve duboko u nadoknadi vremena.

U poslednjoj rundi kvalifikacija PAOK igra protiv Krasnodara.

Be the first to comment on "SOLUN GORI: PAOK srušio Benfiku, Partizanovi Živkovići dominirali!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*