NIJE IM LAKO: Partizanovi reprezentativci u paklenom ritmu!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u prethodnih nekoliko dana imali su velike obaveze u svojim reprezentacijama, a to isto ih čeka i u naredna dva dana.

Bibras Natho je odigrao 66 minuta u porazu Izraela od Škotske sa 3:2. Izraelac je kao što to i obično biva zamenjem pre isteka 70. minuta.

Sjajnog vezistu u utorak očekuje novi izazov, a rival će mu biti reprezentacija Moldavije.

 


Igor Vujačić i Aleksandar Šćekić učestvovali su u ubedljivoj pobedi nad Gibraltarom od 3:0. Štoper Partizana odigrao je čitavih 90 minuta, dok je vezista zbog povrede napustio teren u 51. minutu.

Srećom, njegova povreda je lakše prirode, pa se obojica očekuju u startnoj postavi protiv Norveške u Oslu u ponedeljak uveče.

Proteklih dana velike obaveze imali su i mlađi fudbaleri Partizana.

Nikola Terzić je debitovao za mladu reprezentaciju protiv Jermenije i selektoru Živkoviću se odužio golom i asistencijom, dok Nemanje Jovića nije bilo u timu.

Njih dvojicu 12. oktobra na stadionu u Humskoj očekuje derbi meč sa reprezentacijom Francuske, predvođenom vezistom Reala Kamavingom.

Samed Baždar i Marko Milovanović su u nekoliko dana odigrali dva meča sa Bosnom i Hercegovinom u omladinskoj kateforiji. Obojica su u prvoj utakmici odigrali po 45 minuta, a naš tim je doživeo brodolom i izgubio sa 3:0.

Ipak, nekoliko dana kasnije naši momci su se osvetili Bosancima i savladali ih sa 4:0. Baždar je ponovo odigrao 45 minuta, dok Milovanovića nije bilo na terenu.


Be the first to comment on "NIJE IM LAKO: Partizanovi reprezentativci u paklenom ritmu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*