SVE JE POZNATO: Evo ko prenosi duel Tirane i Crvene zvezde!

crvena zvezda-krstović-ivanić

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju drugi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a rival je Tirana u Albaniji. Meč se igra na stadionu Er Albanija od 20 časova.

Meč se igra pred praznim tribinama zbog problema sa pandemijom koronavirusa. Veliko je pitanje i da je situacija u svetu normalna da li bi Crvena zvezda imala podršku navijača u Tirani zbog političkih odnosa dve države. Ipak, svi navijači crveno-belih i ljubitelji fudbala u Srbiji trebalo bi da mogu da gledaju dvoboj iz Albanije.

Kako je rečeno MaxBet sportu, prenos iz Tirane trebalo bi da bude obezbeđen na RTS-u. Tako će skoro svi građani Srbije moći da gledaju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Od ranije je poznato da će ovu utakmicu da prenosi i televizija Arena sport. Ista televizija obezbedila je i prenos meča prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i RFS-a. Očekuje se još potvrda informacije da će Arena sport otkupiti i prenos duela TSC-a protiv Petrokuba iz Moldavije. Pred nama je fudbalska nedelja na TV kanalima u Srbiji.

Be the first to comment on "SVE JE POZNATO: Evo ko prenosi duel Tirane i Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*