ISTINA ILI NOVINARSKI TRAČ: Ronaldo i Mesi u jednom klubu

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u tandemu? Ta mogućnost uzburkala je vode u evropskom i svetskom fudbalu.

Već neko vreme mediji u Španiji i Italiji pišu o tome kako će Mesi napustiti Barselonu, a Kristijano Ronaldo Juventus.

Prvobitna informacija, koju je novinar BBC-a javio, da je torinska „stara dama“, zbog finansijskih poteškoća, ponudila Portugalca čak i Barseloni, ispostavila se kao netačna, bar prema pisanju „Asa“, ali dva istinska velikana fudbala ipak bi mogla da igraju zajedno – i to u Pari Sen Žermenu.

Parižani će ove subote, protiv Bajerna, igrati svoje prvo finale Lige šampiona u klupskoj istoriji, i to tri godine nakon što su uložili 222 miliona evra (svetski rekord u visini transfera) za dovođenje Nejmara, a oko 170 miliona za Kilijana Mbapea.

Kompanija Katar sports investvments (KSI) je od preuzimanja „svetaca“ uložila više od 1,2 miliona evra u ovaj klub, za devet godina, a prema mišljenju Nejmarovog menadžera, Vagnera Ribeira, tolika finansijska moć znači da šeici mogu da dovedu koga god požele.

Pa i tandem „CR7“ – Mesi.

„Nejmar je srećan u klubu i mislim da će ostati bar još dve godine. A danas vam stvari tako stoje, da je lakše da Mesi pređe u PSŽ, nego da se Nejmar vrati u Barselonu. Lakše je da dođu i Mesi i Kristijano Ronaldo. Ozbiljan sam. Ne smete da potcenite katarsku ekonomsku moć“, rekao je Ribeiro za portal „Goal“.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "ISTINA ILI NOVINARSKI TRAČ: Ronaldo i Mesi u jednom klubu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*