MENIG SE OGLASIO: Evo šta je prava istina o sukobu sa Duljajem

FOTO: FK Partizan

Konačno je progovorio napadač crno-belih.
Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak u Subotici sa 3:0 u meču u kom je umalo došlo i do većeg fizičkog obračuna.
Napadač Kvinsi Menig je u jednom trenutku krenuo ka klupi svog kluba i nezadovoljno je gestikulirao prema treneru crno-belih Igoru Duljaju.
Između njih dvojice je došlo i do fizičkog kontakta, pa je Duljaj u ljutnji gurnuo svog fudbalera usred planirane izmene.


Sada se na svom Instagram nalogu posle dva dana oglasio Menig koji je podelio dve slike na kojoj se nalaze on i Duljaj.
U prvoj se vidi sukob između njih, ali je Menig postavio uz opis: „Lažne vesti“, dok u drugoj Duljaj u obraz ljubi Meniga, čime Holanđanin, pretpostavlja se, aludira da sukob nije ni postojao.
„Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to nan najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Saprtaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu“, rekao je Kvinsi Menig.
Potom je Holanđanin otkrio zbog čega je tako reagovao.

„Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima, a nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava u svakom sportu, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano nasrpam fotografija koje su se pojavile, ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem i javnost, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima“.

Kvinsi Menig nije trpeo nikakve sankcije, već je najnormalnije trenirao sa ostatkom tima.

 


„Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaku utakmicu. Klub je iznad svega i svih, zato sam svima rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu“, poručio je Menig.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*