TRANSFER BLIZU REALIZACIJE: Egipćanin na korak od Zvezde!

Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda izgleda da je pojačanje u defanzivnoj liniji tima pronašao u Egiptu, tačnije u tamošnjem Al Ahliju. U pitanju je Mahmud El Gazar (22) mladi reprezentativac azijske selekcije.

El Gazar je rođen 1998. godine i igra na poziciji štopera, a Al-Ahli ga je pozajmio El-Gouni gde je pokazao da ima potencijal.

 Al-Ahli je dobio ponudu Zvezde još 5. avgusta, oni su šampioni Srbije i učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Oni žele da dovedu El-Gazara i zanima ih koji su zahtevi Al-Ahlija i kada bi mogao da pređe po njih pošto je prvenstvo Srbije već počelo – ispričao je igračev agent Mohamed Abdel-Džaber za tamošnju televiziju Al-Nahar.

Dodao je i da je u kontaktu sa sportskim direktorom Al-Ahlija koji bi u narednih nekoliko dana trebalo da se izjasni na ponudu Crvene zvezde, odnosno da saopšti koliko novca traže za mladog reprezentativca.

Štoper Al Ahlija odigrao je ove sezone 15 mečeva u egipatskom šampionatu, a nekoliko utakmica igrao je kao desni bek. Vrednsost prema specijalizovanom sajtu Transfermarketu mu je 100.000 evra.

Be the first to comment on "TRANSFER BLIZU REALIZACIJE: Egipćanin na korak od Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*