SRBIJO BUDI PONOSNA NA SVOG NOVAKA: Đoković donirao ogromnu sumu novca Novom Pazaru!

Novak Đoković je još jednom pokazao koliko je veliki čovek.

Nakon što je na početku pandemije koronavirusa donirao Srbiji milion evra, najbolji teniser sveta je ovog puta pomoć uputio Novom Pazaru.

Đoković će Opštoj bolnici donirati pet miliona dinara.

Nole koji je i ranije učestvovao u mnogobrojnim humanitarnim akcijama, odlučio se na ovaj korak nakon što je korona virus zavladao u Novom Pazaru.

Nevidljivi neprijatelj napao je i tamošnje lekare, zbog čega je situacija dramatična. Meho Mahmutović, direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru, prevezen je u Beograd, nakon što je bio pozitivan na korona virus.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

3 Comments on "SRBIJO BUDI PONOSNA NA SVOG NOVAKA: Đoković donirao ogromnu sumu novca Novom Pazaru!"

  1. Do sada nijedna zvijezda sporta nine donirala toliko novca u humanitarne svrhe.Nole je ne samo veli sportista,nego veliki covjek!

  2. Ti si veliki covjek ,veliki humanitarac zato ti ne mogu nista gnjide poput Srbljanovicke i njoj slicni.Ja sam skromna starica ali te pratim od tvog pojavljivanja na teniskim terenima.Ostani to sta jesi i ja sam preponosna sto pripadam narodu kojem i ti pripadas Volim te i cekam dan kad ces osvojiti jos grem slemove da i tu budes prvi.

  3. NOLE KRALJU JEDAN JEDINI SI BOG VIDI SVE SE ZNA OSTAJES ZVIJEZDA KOJA ZAUVJEK SIJA,PRYZIO SI RUKU ,NA MUCI SE POZNAJU JUNACI

Leave a comment

Your email address will not be published.


*