DA LI ĆE GROBARI PRIHVATITI: Trinkijerija menja veliki zvezdaš?

Andrea Trinkijeri je napustio ekipu Partizana i ostavio upražnjeno mesto koje će biti teško popuniti pravom zamenom.

Šćepanović se čini kao najlogičnije rešenje. Pored činjenice da je osvojio srca Grobara tokom igračke karijere, ističe ka i činjenica da je sarađivao sa Italijanom, pa bi njegov angažman predstavljao svojevrstan kontinuitet rada koji bi se nastavio na minulu sezonu. U njoj su crno-beli zabeležili zapažene rezultate do prekida zbog pandemije korona virusa, bili su lideri u ABA ligi, kao i tim sa najboljim učinkom u Evrokupu. Naravno, odbranjen je i Kup Radivoja Koraća, a da li će Šćepanović dobiti šansu da se dokaže u ulozi prvog trenera ostaje da se vidi.

Drugi kandidat je poprilično iznenađenje za sve. Radi se o Draganu Jakovljeviću koji je poznat po odličnom radu u mlađim kategorijama. Svojevremeno je sa juniorima Crvene zvezde osvojio titulu prvaka Srbije, a iz te generacije „lansirao“ je Borišu Simanića, Aleksu Radanova, Aleksandra Aranitovića…

Jakovljević je došao u žižu javnosti sa usponom Bogdana Bogdanovića, koga je upravo on trenirao u ekipi Žitko Basket. Beogradska čaršija „bruji“ da su šanse da Jakovljević sedna na klupu crno-belih sve veće, ali sve će biti poznato u narednih nekoliko dana. Veliki problem mogao bi da bude što je Jakovljević osvedočeni navijač Zvezde, ali ostaje nam da vidimo kako će se razviti ova situacija.

Be the first to comment on "DA LI ĆE GROBARI PRIHVATITI: Trinkijerija menja veliki zvezdaš?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*