RAĐA: Novak reskira, a svi ga napadaju

U odbranu Novaka Đokovića stao i Dino Rađa, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije. Posle otkazivanja finala turnira Adria tura u Zadru i saznanja da je Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus, svetska javnost otvrovne iglice sasula je na Novaka Đokovića.

Manje je onih koji ga brane, ali ima i tikvih, i to iz centra žarišta.

Javio se Dino Rađa, čuveni košarkaš Jugoplastike, Jugoslavije i Hrvatske.

  • Nevjerovatna je količina s… po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više po….. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi g…. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali, naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A, čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva recenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili – napisao je Rađa na Fejsbuku.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "RAĐA: Novak reskira, a svi ga napadaju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*