JOKIĆ I ĐOKOVIĆ: Poklonili se velikom prijatelju

Košarkaš Denvera Nikola Jokić došao je na oproštajni meč doskorašnjeg trenera Mega Bemaksa Dejana Milojevića. Jokić i Milojević svojevremeno su sarađivali u Megi do Jokićevog odlaska u NBA
I najbolji teniser sveta Novak Đoković došao je sinoć na oproštajni meč Dejana Milojevića. Milojević je tom prilikom uručio Đokoviću dres Mege sa brojem jedan.

Na Milojevićevom oproštaju prisutno je i mnogo ljudi iz sveta košarke poput Predraga Danilovića, Božidara Maljkovića, Saše Obradović, Marine Maljković….

Naravno rezultat je bio u drugom planu, ali ipak je bila vidna želja obe ekipe da dođu do pobede. Nešto angažovanija, prvenstveno u odbrani, bila je ekipa Mega Bemaksa, koja je na kraju rezultatski slavila. Ali najjači utisak, što se same utakmice, dogodio se tek na kraju, bukvalno u poslednjim sekundima, ili da budemo precizni 17.3 sekunde, kada je bilo i predviđeno da se završi utakmica u čast 173 pobede koliko je Milojević zabeležio na klupi Mege. Poslednji šut je uzeo Milojevićev sin Nikola i pogodio na radost čitave dvorane.

Po završetku meča podignut je baner sa čuvenom kravatom, zaštitnim znakom najvećeg trenera u istoriji kluba. Na početku meča Milojević je dobio dres sa brojem 345 što je broj utakmica koji je proveo na klupi Mege. Spektaklu su prisustvovali između ostalih Milojevićev trener iz Partizana Dule Vujošević, Nikola Jokić koji je igrao za Megu, a video linkom se obratio i Boban Marjanović, takođe igrao u Megi kod Milojevića.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "JOKIĆ I ĐOKOVIĆ: Poklonili se velikom prijatelju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*