SADIK: Ne zna za poraz

FOTO; FK Partizan

Omar Sadik je do sada u sezoni dao 17 golova i imao 16 asistencija

Fudbaler Partizana Umar Sadik izjavio je danas da je „savršen osećaj“ biti najbolji pojedinac „večitog“ derbija i da je presrećan zbog pobede nad Crvenom zvezdom.

  • To je savršen osećaj (biti najbolji igrač derbija), ali samo kada vaš tim pobedi. Toliko sam uživao juče i danas, da još osećam adrenalin. Ne želim da znam kako je kad izgubite, jer ja do sada od njih nisam izgubio nijednu utakmicu – naveo je Sadik u izjavi objavljenoj na klupskom sajtu.

Partizan je u sredu uveče pobedio Zvezdu sa 1:0 i plasirao se u finale Kupa Srbije u fudbalu.

  • Za mene je do sada ovo najvažnija utakmica u dresu Partizana. Poklopila se naša želja, motiv, igra i prisustvo navijača. Ovo je Partizan, kao što je ono bio Partizan kakvog ste gledali u Ligi Evropa. Nije uvek lako, treba se izboriti sa raznim stvarima i naći motiv, ali mi baš kad treba opet dokažemo zašto smo pravi – kazao je Sadik.

Naveo je da je čuo skandiranje njegovog imena na stadionu i istakao da je veoma srećan zbog toga.

  • Već sam govorio da sam se ovde prvi put susreo sa tom količinom navijačke strasti i ljubavi prema igračima. Ali, kad se izgubi, nije lako i to se isto oseti – dodao je.

Nedavno je napadač bio u centru pažnje kada je izveo penal umesto Bibrasa Natha, kome je na derbiju asistirao za gol.

  • Sve je to u žaru igre i borbe i sve za tim. To možda nekad drugačije izgleda na terenu, ali mi smo kao jedan i normalno je da se pomažemo, nekad ja njemu, on meni ili drugim igračima. Ali, on je uvek zadužen za penale – naveo je nigerijski napadač.

Sadik je do sada u sezoni dao 17 golova i imao 16 asistencija.

  • Naravno da mi prijaju ovakve brojke vezane za statistiku, ali one imaju posebnu težinu kada moj tim pobedi i kada tu dobru energiju možemo da podelimo sa našim navijačima .

Protivnik Partizanu u finalu Kupa biće Vojvodina, a Sadik je rekao da će se ekipa dobro spremiti i uložiti svu energiju da odbrani trofej.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "SADIK: Ne zna za poraz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*