BERON NA METI LJUTOG RIVALA: Zvezda u problemu!

FOTO: ABA liga

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron nalazi se na meti Panatinaikosa. Da je odlični američki šuter na radaru grčkog i evropskog gigaanta, isto kao i Lorenzo Braun, objavio je turski novinar Fersu Jahabejoglu.

Beron je od PAO označen kao zamena za zemljaka Džimera Fredeta, čiji je odlazak iz Atine skoro pa siguran, a za sjajnog šutera se spekulisalo da bi mogao karijeru da nastavi baš u Crvenoj zvezdi.

Amerikancu ugovor sa crveno-belima ističe na kraju sezon, pa Panata može da ga dovede, a da ne plati ni cent obeštećenja za to zadovoljstvo.

https://twitter.com/Billy_Baron/status/1264887421231120384

Ipak, Grci nisu usamljeni, pošto je za Beronove usluge zainteresovana i Valensija, pa će Amerikanac tokom leta imati trilemu, da li ostati u Zvezdi ili otiću u Grčku ili Španiju. Jedno je sigurno, i naredne sezone ćemo ga gledati u najjačem evropskom klupskom košarkaškom takmičenju, Evroligi.

Beron je odigrao odličnu okrnjenu sezonu za nama u Evroligi. Prosečno je beležio 11,6 poena, a tome je pridodao i 2,3 skoka i 2,2 asistencije po meču.

Bili Beron…. FOTO: KK Crvena zvezda

Ovo je sjajnom šuteru bila druga sezona u dresu srpskog velikana. Pre dolaska u Beograd nosio je dresove turskog Eskišehira, španske Mursije, belgijskog Šarlroa i litvanskog Lijetuvos Ritasa.

https://www.youtube.com/watch?v=1WSB4JkEqQQ

Be the first to comment on "BERON NA METI LJUTOG RIVALA: Zvezda u problemu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*