PEVCI BRUTALNO PONIZILI OMLADINCE CRVENO-BELIH: Zvezda primila devet komada u Londonu!

FOTO: REUTERS

Omladinci Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Totenhemu 7:2 u trećem kolu grupe B Lige šampiona.

Domaći su već posle pola sata igre imali ubedljivih 3:0 uz dva gola 17-godišnjeg irskog napadača Troja Perota koji je zatresao mrežu Andrije Katića u 30. i 32. minutu, a prethodno je Benet već u trećem minutu doveo „pevce“ u vođstvo.

Dva minuta pred odlazak na poluvreme talentovani napadač Borisav Burmaz smanjio je prednost Totenhema, ali je Robson već u 49. minutu vratio tri gola prednosti domaćinu.

Miloš Pantović će u 50. minutu ponovo doveo Zvezdu na dva gola zaostatka, ali to je sve što smo videli od crveno-belih do kraja meča.

Umesto da meč postane neizvesniji kako se približavao kraj, usledila je šamarčina izabranicima Slavoljuba Đorđevića i još pet golova londonskog tima.

Perot je u 74. minutu postigao svoj treći gol na meču za u tom trenutku ubedljivih 5:2, a zatim su Etete u 82. i Perot u 86, te Vajt i Maghoma u prvom odnosno trećem minutu nadoknade postavili konačnih 9:2.

Posle ovog ubedljivog poraza Zvezda je ostala na četiri boda, tri manje od lidera Bajerna, ali sa istim brojem bodova kao današnji dželat.

Be the first to comment on "PEVCI BRUTALNO PONIZILI OMLADINCE CRVENO-BELIH: Zvezda primila devet komada u Londonu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*