CRNO-BELE I DALJE NOSI U SRCU: Leonardo komentarom na Instagramu razgalio sve navijače Partizana (FOTO)

Ljubimac „Grobara“ Leonardo je još jednom pokazao koliko voli Partizan, iako već dve godine ne nosi dres srpskog velikana.

FK Partizan je na svom Instagram profilu objavio da je legendarni kapiten Saša Ilić posetio kamp crno-belih u Laktašima. Ispod fotografije oglasio se Leonardo i tako razgalio sve kojima je Partizan u srcu.

– Puno poštovanja za legendu našeg crno-belog kluba – napisao je Leonardo.

U odgovoru na Leov komentar desetine pristalica Partizana je od njega tražilo da se vrati u Humsku.

 

View this post on Instagram

 

Saša Ilić na kampu u Laktašima Iz sezone u sezonu na terenima stadiona u Humskoj vidimo mališane ponikle u Partizanovoj Omladinskoj školi koji pod svetlima reflektora počinju svoj fudbalski san. Kao petlići ili omladinci koji su tek došli u crno-belu porodici dobili su šansu da rade sa najeminentnijim trenerima naše škole koja je već godinama unazad proglašena za najbolju školu fudbala u Evropi. Ali čak i dečaci koji nikada nisu zakoračili u Humsku ili oni za koje je fudbal samo igra dobili su mogućnost da kroz kampove FK Partizan razviju svoj talenat i usavrše svoje fudbalsko umeće! Tako su posle kampa na Kopaoniku u mestu Brzeće , dečaci generacije od 2006-2013 godišta, proveli fantastičnih sedam dana i uživali u čarima fudbala u Laktašima, Republika Srpska. Za njihovo potpuno fudbalsko otkrovenje pobrinuli su se i treneri naše Omladinske škole Zvonko Popović, Zoran Mamić i Zoran Tešović koji su im sa dva treninga dnevno preneli najvažnije fudbalsko znanje, a ujedno uz igru i rad radili na otkrivanju novih talenata. Preko 50 dečaka iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, Slovenije, Nemačke, Francuske, Austrije, Srbije i Crne Gore treniralo je na terenima škole fudbala Mladost Glamočani, dok su tokm boravka bili smešteni u hotelu Terme Laktaši hotel Sun. Dečaci su slobodno vreme iskoristili i za jednodnevnu posetu Banja Luci. Pravu radost za dečaka izazvao je dolazak legende kluba Saše Ilića koji je posetio treći tradicionalni kamp FK Partizan u Laktašima i ujedno podelio diplome polaznicima. FK Partizan se zahvaljuje i g.Milenku Petroviću koji se kao pravi domaćin potrudio da tokom sedam dana kampa sve bude na profesionalnom nivou.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Be the first to comment on "CRNO-BELE I DALJE NOSI U SRCU: Leonardo komentarom na Instagramu razgalio sve navijače Partizana (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*