MILOJEVIĆEVA PORUKA PRED MEČ SEZONE: Delije, mirno spavajte!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da postoji velika tenzija i pritisak pred revanš protiv Jang Bojsa u Beogradu za Ligu šampiona, ali da ekipa mora da se izbori sa tim ako ponovo želi u LŠ.

– O važnosti meča ne bi trebalo posebno da pričam… Protivnik je ozbiljan i kvalitetan. Respektujemo Jang Bojs, a sada nas čeka drugo poluvreme na našem stadionu, koji će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Postoji pritisak, ali sportisti smo i ako hoćemo da igramo na ovom nivou moramo da se nosimo sa time – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“.

Milojević ističe da se nada da sada ekipa ima više iskustva u velikim evropskim utakmicama.

– Na mojim igračima je da budu fokusirani, tenzija je normalna.

Milojević nikada nije poražen na „Marakani“ sa crveno-belima za više od dve godine u kvalifikacijama, niti eliminisan u borbi za grupnu fazu.

– Ne bavim se tom statistikom, ne znam koliki uticaj ima na to. Zanima me samo sutrašnja utakmica, ništa više – „zakopčan“ je po pravilu trener Zvezde.

Ne misli i da je prednost Crvene zvezde što će se igrati na prirodnoj travi, za razliku od prvog duela u Bernu (2:2) na veštačkoj podlozi.

– Da li će to imati uticaj? Nisam siguran, mislim da nemamo prednost sa te strane.

Milojević se još jednom osvrnuo koliki značaj na njega je imao Adolf Hiter, trener koji je postavio stazu uspeha u Jang Bojsu.

– Značajan čovek u mojoj karijeri i prijatelj je Adi Hiter, otvorio mi je pravac filozofije. Voleo bih da svi mirno spavamo, ne vidim zašto ne bi bilo tako i sada ako dobro radimo. Hiter je uzeo titulu sa Jang Bojsom, radi odlično i sa Ajntrahtom… Poručio bih navijačcima, mirno spavajte – zaključio je on.

Revanš utakmica plej-ofa za LŠ Crvena zvezda – Jang Bojs igra se sutra od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“.

Be the first to comment on "MILOJEVIĆEVA PORUKA PRED MEČ SEZONE: Delije, mirno spavajte!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*