CRNO-BELI IZIGRANI: Kavaljaro potpisao, ništa od Partizana!

FOTO: FK Partizan

Partizan je ostao bez jedne og najvećih želja u letnjem prelaznom roku. Huan Kavaljaro je sada i definitivno potpisao ugovor sa argentinskim Unionom iz Santa Fea.

Ovu  informaciju objavio je argentinski tim na svom Tviter profilu.

Ispostavilo se da sve ono što su argentinski mediji pisali u prethodnih mesec dana, da je Kavaljaro nadomak potpisa za Union i da je samo pitanje trenutka kada će se to desiti – tačno. Za sve je kriv Kavaljarov menadžer koji je bukvalno izigrao Partizan. On je koristio crno-bele kao adut u pregovorima sa Unionom, kako bi svom štićeniku obezbedio što veću platu.

Kavaljaro je dobro poznato lice u Santa Feu, jer je za taj klub već igrao u sezoni 2012/13, ali je otišao nezadovoljan, uz razne izjave na račun crveno-belih, pa ga navijači baš i ne čekaju širom raširenih ruku.

Ono što je za Partizan sad bitno: ovaj posao je definitivno propao, ali postoje velike šanse da Takuma Asano dođe iz Arsenala na jednogodišnju pozajmicu. Japanski fudbaler je prihvatio ponudu crno-belih, međutim, sve je u rukama Tobdžija iz Londona, koji se još nadaju da bi mogli da prodaju Asana, pre nego da ga pozajme, iako takvih ponuda nemaju.

Pored Takume Asana, blizu prelaska u Humsku je i štoper Čukaričkog Boris Kopitović, a traže se i stranac na poziciji zadnjeg veznog. Prva želja Partizana je Bibras Natko, ali nisu velike šanse da Izraelac kaže „da“, jer ima ponude iz Rusije, gde bi najviše voleo da se vrati, pošto je ranije nosio dres CSKA, ali i iz Turske.

Be the first to comment on "CRNO-BELI IZIGRANI: Kavaljaro potpisao, ništa od Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*