CRNO-BELI MU VEĆ U GLAVI: Ataman se pribojava Partizana!

EPA

Košarkaši Anadolu Efesa posle dva uzastopna poraza u Evroligi savladali su u domaćem prvenstvu Bahčešehir u gostima rezultatom 73:62.

Izabranike Ergina Atamana sada očekuje, verovatno, najvažnija nedelja u elitnom takmičenju i dueli sa Real Madridom u prestonici Španije i Partizanom u Istanbulu.

Vasilije Micić i Šejn Larkin su bili zapaženi u duelu sa Bahčešehirom, te su obojica ubacila po 12 poena.


To raduje turskog stručnjaka, koji se nada da će srpski plejmejker biti spreman za mečeve koji dolaze.

– Vasilije Micić nam je dao priliku da se ponadamo da će biti spreman za bitne mečeve koji dolaze. Koristili smo ga danas kako bi što pre ušao u što bolju formu. Elajdža Brajant i Šejn Larkin su takođe odigrali odlično – rekao je Ataman.

Ataman je potom istakao da je duel sa Partizanom najvažniji za njegov tim ove sezone. Nema sumnje da će crno-beli morati dobro da se spreme za gostovanje u Istanbulu, ali isto tako jasno je da se Efes i njegov trener veoma pribojavaju Parnog valjka.

– Važna nedelja. Još ništa nije izgubljeno. Imamo još pet utakmica na domaćem parketu. Zato želimo da pobedimo Real Madrid i da u dobrom duhu dočekamo najvažniji meč sa Partizanom – zaključio je trener dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope.


Podsetimo, Efes će prvo na noge Realu u utorak, da bi dva dana kasnije na svom terenu dočekao beogradski Partizan.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "CRNO-BELI MU VEĆ U GLAVI: Ataman se pribojava Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*