SUMA SAMOUVEREN: Mogu da igram u Partizanu, samo me stavite gde treba!

Povratnik u redove Partizana Sejduba Suma istakao je da je uveren da će u narednoj sezoni izboriti mesto u startnih 11 u dresu crno-belih navodeći da je neadekvatna pozicija u timu u prvom mandatu uticala da se ne snađe najbolje
Suma se u subotu pojavio na pripremama Partizana, a u razgovoru za Mocart Sport naveo je da se nada da će od naredne sezone igrati u prvoj postavi.

– Ako me pitate da li smatram da za mene ima mesta u prvih 11, naravno da mislim. Mada, situacija je takva da šef drži sve konce i odlučuje ko će na teren. Daću sve od sebe da mu pokažem da zaslužujem da budem ovde – rekao je Suma za ovaj sportski portal.

On je objasnio najveći razlog zbog čega se nije snašao u prvom mandatu.

– Najviše mi odgovara mesto ispred kaznenog prostora. Ne na krilu, nego u sredini, jer sam najbolje partije u karijeri, u Slovačkoj i Južnoj Africi, pružao na poziciji centralnog veznog ofanzivnog igrača. U Partizanu je bilo drugačije. Ljudi moraju da razumeju da nisam igrao na mestu na kome se najbolje snalazim, svi znaju da sam najkorisniji kad dejstvujem iza napadača. Voleo bih da u Beogradu dobijem šansu i pokažem da baš tu mogu da doprinesem najviše – objasnio je omaleni fudbaler.

Be the first to comment on "SUMA SAMOUVEREN: Mogu da igram u Partizanu, samo me stavite gde treba!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*