CRVENO-BELA BOMBA: Zvezda želi napadača koga porede sa Ibrom!

Vladan Lukić Marakana

Reprezentativni napadač Irana Mehdi Taremi mogao bi na leto da pojača Crvenu zvezdu i postane udarna igla u napadu srpskog prvaka u borbi za Ligu šampiona

Kako saznaje Telegraf, na „Marakani“ idu na kartu da Taremiju ističe ugovor na leto pa bi u tom slučaju u Zvezdu stigao kao slobodan igrač.

Ovaj 26-godišnji napadač trenutno igra za katarski Al Garfe, a potencijalna opasnost za Zvezdu je što beogradski klub ne bi platežno mogao da isparira bogatim šeicima, što znači da bi Taremi morao da se vodi sportskim ciljevima ukoliko bi promenio kontinent.

Za Iran je odigrao 38 utakmica i postigao 15 golova, a zbog sličnog stila igre i konstitucije, u domovini ga zovu „iranski Zlatan Ibrahimović“.

Osim šampiona Srbije za usluge napadača koji je sa Iranom letos igrao Svetsko prvenstvo zainteresovani su Braga, Hadersfild, Dinamo Kijev i jedan klub iz Španije, nekoliko iz Turske.

Inače, ovaj fudbaler će ostati upamćen kao tragičar u duelu svoje reprezentacije sa Portugalom, pošto je iz vrlo izgledne pozicije u finišu meča propustio šansu.

 

Be the first to comment on "CRVENO-BELA BOMBA: Zvezda želi napadača koga porede sa Ibrom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*