NAJZVUČNIJE POJAČANJE: Zvezda želi napadača koji je vredeo 25.000.000 evra!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda bi ovog leta mogla da dobije zvučno pojačanje u vidu bivšeg napadača Mančester sitija.

Kako prenosi Srpski telegraf srpski šampion zainteresovan je za dovođenje Vilfrida Bonija.

Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih, imao je sastanak sa skauting-službom kluba na početku nedelje, a jedan od skauta predložio je nekadašnjeg špica Mančester sitija i Svonsija. Čelnik tima s Marakane stavio je u razmatranje iskusnog fudbalera.


Takođe, s kompletnom situacijom upoznat je i trener Dejan Stanković, a realizaciju posla olakšava to što je 32-godišnjak slobodan igrač od oktobra 2020, kada se rastao sa El Itihadom iz Saudijske Arabije.

– Na kraju sezone, Dejan Stanković uputio je jasan zahtev gospodinu Mrkeli i Terziću da želi da ima novog napadača na početku priprema 24. juna zbog odlaska Dijega Falćinelija. Kako je posao sa Prijovićem stao, skauting-služba je preuzela na sebe odgovornost da pronađe napadača, a Stanković je vrlo pozitivno prihvatio ideju oko Bonija – kaže izvor blizak klubu s Marakane.

Ukoliko momak rođen u Bingervilu, na jugoistoku Obale Slonovače, postigne dogovor sa upravom nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta, potpisaće ugovor na godinu dana, s mogućim produžetkom saradnje na još 12 meseci ukoliko sve strane budu bile zadovoljne.

Boni je svojevremeno kao član Sitija vredeo 25 miliona evra. Najveći trag ostavio je u dresu Svonsija u Premijer ligi, odakle je i usledio transfer na Etihad.


Be the first to comment on "NAJZVUČNIJE POJAČANJE: Zvezda želi napadača koji je vredeo 25.000.000 evra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*